Los Angeles Angels-spiller Tyler Skaggs ble mandag funnet død på sitt hotellrom i Texas. Foto: Lindsey Wasson-USA TODAY Sports / NTB scanpix
Los Angeles Angels-spiller Tyler Skaggs ble mandag funnet død på sitt hotellrom i Texas. Foto: Lindsey Wasson-USA TODAY Sports / NTB scanpix Vis mer

Baseballspiller død

27 år gammel baseballspiller funnet død

Los Angeles Angels-spiller Tyler Skaggs ble mandag funnet død på sitt hotellrom i Texas. Han ble 27 år gammel.

Publisert

Det var bare timer før han og laget skulle møte Texas Rangers i Arlington utenfor Dallas. Kampen ble utsatt på grunn av dødsfallet. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men sier at saken undersøkes.

– Skaggs var en viktig del av Angels-familien. Våre tanker og medfølelse går til kona Carli og hele hans familie i denne triste tiden, skrev Los Angeles Angels i en uttalelse mandag.

Skaggs spilte totalt sju sesonger i ligaen. Han har tidligere spilt for Arizona Diamondbacks.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.