262 nye coronasmittede siste døgn i Norge

Det siste døgnet er det registrert 262 coronasmittede i Norge. Det er 262 færre enn dagen før, men 54 flere enn samme dag i forrige uke.

Bydel Stovner i Oslo har fortsatt det høyeste smittetrykket. Der er det nå 453 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Bydel Stovner i Oslo har fortsatt det høyeste smittetrykket. Der er det nå 453 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved midnatt natt til søndag er det registrert 70.826 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.511 nye smittetilfeller i Norge. 3,8 millioner coronatester er til nå utført her i landet.

95 coronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var to flere enn dagen før.

Til sammen er 622 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64 prosent av alle døde var over 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

138 nye coronasmittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 138 nye coronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 16 færre enn snittet den siste uken, men nesten dobbelt så mange som sist lørdag.

Sist lørdag ble det registrert 75 smittetilfeller i Oslo.

Stovner bydel har fortsatt det høyeste smittetrykket. Der er det nå 453 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Alna bydel følger på andreplassen med 419 og Grorud har 404 smittede per 100.000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer