26-åring siktet for drapsforsøk på medpasient på Sykehuset Østfold

En 26 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha kvalt en kvinnelig medpasient i 70-årene på Sykehuset Østfold Kalnes.

En 26 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på en medpasient på Sykehuset Østfold Kalnes. Mannen sitter varetektsfengslet og erkjenner ikke straffskyld.Foto: Gorm Kallestad / NTB
En 26 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på en medpasient på Sykehuset Østfold Kalnes. Mannen sitter varetektsfengslet og erkjenner ikke straffskyld.Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Hendelsen skjedde den 15. mars i år. Mannen ble tidlig siktet for drapsforsøk og har sittet varetektsfengslet siden. Mannen skal ha kommet til Norge relativt kort tid før hendelsen på sykehuset.

– Det er snakk om et drapsforsøk inne på en avdeling på Kalnes, hvor den siktede har forsøkt å kvele den fornærmede, opplyser politiadvokat Torgeir Lutro i Øst politidistrikt til Moss Avis.

Kvinnen skal ikke ha fått varige fysiske skader siden en pleier på sykehuset fikk stoppet drapsforsøket.

Den siktede mannen erkjenner ikke straffskyld. Han har fått oppnevnt advokat Gaute Nilsen som forsvarer. Det er blitt gjort en rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede.

Saken er stor sett ferdig etterforsket, men et avhør av fornærmede gjenstår fortsatt, sier Lutro.

(©NTB)

Følg Sol på Facebook!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer