Coronaviruset

250 nye coronasmittede siste døgn – 32 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 250 coronasmittede i Norge. Det er 22 færre enn dagen før og 32 færre enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 250 koronasmittede i Norge. Det er 22 færre enn dagen før og 32 færre enn samme dag i forrige uke. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Det siste døgnet er det registrert 250 koronasmittede i Norge. Det er 22 færre enn dagen før og 32 færre enn samme dag i forrige uke. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 38.323 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

CORONA: Mange er ensomme med dagens restriksjoner hengende over seg, og dette hadde Helsedirektoratets Espen Rostrup Nakstad å si om nettop det. Vis mer

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.495 nye smittetilfeller i Norge. 2,3 millioner personer er til nå testet for koronavirus i Norge.

132 koronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var én flere enn dagen før.

Til sammen er 354 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,8 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer