25 timers ventetid for å se dronning Elizabeths kiste – ber folk bli hjemme

Politiet i London har oppfordret folk til å holde seg hjemme i det køen for å se kisten til avdøde dronning Elizabeth i London når 25 timer.

Man må belage seg på å stå over et døgn i kø dersom man vil se kisten til dronning Elizabeth i London lørdag. Foto: Markus Schreiber / AP / NTB.
Man må belage seg på å stå over et døgn i kø dersom man vil se kisten til dronning Elizabeth i London lørdag. Foto: Markus Schreiber / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Flere tusen mennesker har stått i kø gjennom natten for å ta et siste farvel med dronningen, som døde torsdag forrige uke.

Klokken 01.15 natt til lørdag nådde køen en ventetid på totalt 25 timer og strakte seg helt til Southwark Park i sørøstlige London, over 8 kilometer unna parlamentsbygningen der dronningens kiste ligger på paradeseng, melder Sky News.

For at de som står i kø ikke skal måtte forlate plassene sine for å gå på do, er det satt opp 500 toaletter langs veien. Rundt 1.000 politibetjenter og vakter jobber med å holde orden på køen.

Dronningen begraves mandag, og publikum kan si farvel til dronningen fram til klokken 7.30 mandag norsk tid.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer