Redningsarbeidere jobber stålsager for å med å finne overlevende i ruinene etter at en sju etasjer høy blokkk raste sammen Preah Sihanouk provinsen i Kambodsja. Foto: Heng Sinith /AP Photo/ NTB scanpix
Redningsarbeidere jobber stålsager for å med å finne overlevende i ruinene etter at en sju etasjer høy blokkk raste sammen Preah Sihanouk provinsen i Kambodsja. Foto: Heng Sinith /AP Photo/ NTB scanpix Vis mer

Kambodsja

24 funnet døde etter bygningskollaps i Kambodsja

Redningsarbeidere lette mandag fortsatt etter døde i ruinene av blokka som raste over opptil 50 sovende arbeidere i byen Sihanoukville i Kambodsja.

Publisert

Mannskapene sa at de ikke lenger hadde håp om å finne noen i live blant ruinene av den sju etasjer høye blokka som raste like før soloppgang lørdag. Dødstallet mandag morgen var da steget til 24 personer.

Et tilsvarende antall mennesker er meldt skadd etter bygningskollapsen.

Pårørende som har kommet til det lokale sykehuset etter ulykken sier at det trolig fremdeles ligger om lag 12 personer igjen, fanget i det sammenraste bygget.

Kystbyen Sihanoukville har vært gjenstand for en kinesisk byggeboom de siste årene. Tre kinesiske statsborgere og en kambodsjansk landeier er tatt inn til avhør av politiet etter kollapsen. Kinas ambassade i landet har uttrykt sin kondolanse til de pårørende i saken og støttet de lokale myndighetenes krav om en grundig etterforskning.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.