2.364 nye coronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert nye 2.364 coronasmittede personer i Norge. Det er 602 flere enn samme dag i forrige uke.

En sykepleier monterer pusteslangen til et oksygenapparat til koronapasienter på Ahus på Lørenskog. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
En sykepleier monterer pusteslangen til et oksygenapparat til koronapasienter på Ahus på Lørenskog. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

De siste sju dagene er det i snitt registrert 2.005 coronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 1.609, så trenden er stigende.

Fredag var 222 coronapasienter innlagt på sykehus. Det var fire flere enn dagen før.

57 av pasientene ligger på intensivavdeling, og blant dem er 34 på respirator. Det er én færre på intensiv og to færre på respirator sammenlignet med dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt.

I alt har 240.103 personer testet positivt for covid-19 i Norge og 999 coronasmittede personer er døde i Norge siden mars i fjor.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer