233 nye coronasmittede siste døgn – 150 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 233 coronasmittede i Norge. Det er 46 færre enn dagen før og 150 færre enn samme dag i forrige uke.

Det siste døgnet er det registrert 233 coronasmittede i Norge. Det er 46 færre enn dagen før og 150 færre enn for en uke siden. Foto: Jil Yngland / NTB
Det siste døgnet er det registrert 233 coronasmittede i Norge. Det er 46 færre enn dagen før og 150 færre enn for en uke siden. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 61.315 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.281 nye smittetilfeller i Norge. 3,2 millioner personer er til nå testet for coronavirus her i landet.

135 coronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det var like mange som dagen før.

Til sammen er 548 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,8 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer