22-åring pantet for 420 kroner – vant én million kroner

En 22 år gammel gutt fra Tønsberg hadde pant for et halvt år hjemme. Han benyttet seg av pantelotteriet på den lokale Spar-butikken og vant én million kroner.

Publisert

Dermed ble han pantemillionær nummer 100 siden lotteriet startet i 2008, opplyser Røde Kors i en pressemelding.

– Jeg panter ikke så ofte, så det hadde tårnet seg litt opp med tomflasker hjemme i leiligheten. Siden november hadde jeg pant for 420 kroner. Så da jeg sto foran panteautomaten tenkte jeg at jeg kunne prøve meg i pantelotteriet. Hvis jeg ikke vinner, så går det jo til en god sak, sier 22-åringen, som ønsker å være anonym.

Det kom en fanfare og en ekstra lang pantelapp ut fra maskinen. I bunn av pantelappen sto det at han hadde vunnet én million kroner.

Han feiret med øl og pizza, og 22-åringen forteller at han skal unne seg en fin bil og betale ned litt gjeld på leiligheten.

– Du tror jo ikke sånt kan hende med deg, men det gjorde det altså. Jeg har fortalt det til familien og noen venner, og alle synes det er veldig moro at jeg vant, sier han.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer