22-åring i retten for knivstikking på T-banen i Oslo

En 22 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett etter å ha knivstukket en annen mann på i en T-banevogn i Oslo under en slåsskamp i mars i fjor.

To personer ble kjørt til sykehus etter en slåsskamp med tre menn på T-banen ved Makrellbekken I Oslo. Nå må en 22 år gammel mann møte i retten for å ha knivstukket den ene av mennene. Foto: Terje Pedersen / NTB
To personer ble kjørt til sykehus etter en slåsskamp med tre menn på T-banen ved Makrellbekken I Oslo. Nå må en 22 år gammel mann møte i retten for å ha knivstukket den ene av mennene. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Den 22 år gamle mannen er siktet for grov kroppsskade og for å ha båret kniv på offentlig sted. Det er satt av tre dager til rettssaken.

Hendelsen fant sted om bord i en T-banevogn ved Makrellbekken stasjon midt i ettermiddagstrafikken ved 17-tiden fredag 26. mars i fjor.

To menn ble kjørt til sykehus etter at tre personer hadde vært involvert i en slåsskamp. Da 22-åringen ble pågrepet, var han i besittelse av en 22,5 centimeter lang kniv.

Det var flere personer til stede under slåsskampen, og hendelsen skal ha blitt filmet.

Den skadde mannen ble påført kutt i hodet som måtte sys og fikk flere kuttskader i nerver og sener på begge hender, står det i tiltalebeslutningen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer