217 nye smittede, 105 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 217 koronasmittede i Norge. Det er ni flere enn dagen før og 108 flere enn samme dag i forrige uke.

Det er registrert 105 smittede i Oslo siste døgn. Det er ti mer enn gjennomsnittet de foregående sju dagene. Det er nå mest smitte i Sagene, og nest mest på Stovner (bildet). Foto: Terje Pedersen / NTB
Det er registrert 105 smittede i Oslo siste døgn. Det er ti mer enn gjennomsnittet de foregående sju dagene. Det er nå mest smitte i Sagene, og nest mest på Stovner (bildet). Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Ved midnatt natt til mandag er det registrert 68.532 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.031 nye smittetilfeller i Norge. 3,6 millioner koronatester er til nå utført i landet.

85 koronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var seks flere enn dagen før.

Til sammen er 607 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,8 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

105 i Oslo

Det er registrert 105 smittede i Oslo siste døgn. Det er ti mer enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 95 smittede per dag.

Det er 23 mer enn gjennomsnittet de foregående 14 dagene, som var på 82 smittede per dag.

Antall smittede siste døgn er 30 flere enn dagen før.

Samme dag forrige uke ble det registrert 38 smittetilfeller.

Det høyeste smittetrykket i Oslo er nå registrert i bydel Sagene med 348 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. På andreplass ligger Stovner med 288. Dette er likevel langt under det høyeste nivået som bydelen har ligget på – rundt 600. Som nummer tre ligger bydel Bjerke, med 263, fulgt av bydel Alna med 237.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer