2.000 i karantene etter smitteutbrudd i Askim

2.000 er satt i karantene etter utbruddet i Askim. 22 personer med tilknytning til Korsgård skole har så langt testet positivt på covid-19.

Barnehager og barneskoler i Askim holder stengt i uke 33 på grunn av den kraftige spredningen av coronaviruset. Korsgård skole er én av disse. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Barnehager og barneskoler i Askim holder stengt i uke 33 på grunn av den kraftige spredningen av coronaviruset. Korsgård skole er én av disse. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser Indre Østfold kommune på sine hjemmesider.

– På bakgrunn av smittesituasjonen rundt Korsgård skole og Eid og Trippestadlia barnehager testet vi i dag cirka 550 personer, og som en konsekvens av det er cirka 2.000 personer satt i karantene eller ventekarantene, sier kommunikasjonssjef Mimi Kopperud Slevigen til Smaalenenes Avis.

Lørdag ble det registrert 23 nye smittetilfeller på én dag, som er ny rekord for kommunen. Søndag er det påvist åtte nye smittetilfeller.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer