200 nye coronasmittede i Norge siste døgn - 37 i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 200 coronasmittede i Norge. Det er 164 færre enn dagen før og 50 færre enn samme dag i forrige uke.

Bioingeniør Vegard Fluge tester prøver for corona-antistoffer ved klinikk for laboratoriemedisin ved Oslo universitetssykehus. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Bioingeniør Vegard Fluge tester prøver for corona-antistoffer ved klinikk for laboratoriemedisin ved Oslo universitetssykehus. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 41.003 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.680 nye smittetilfeller i Norge. 2,4 millioner personer er til nå testet for coronavirus her i landet.

121 coronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var tre flere enn dagen før.

Til sammen er 387 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

63,6 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

37 i Oslo

Det er registrert 37 nye coronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 60 færre enn gjennomsnittet den siste uken, som var på 97 per dag.

Det viser tall fra Oslo kommune.

Smittetallet siste døgn er 143 færre enn dagen før. Antallet nye smittetilfeller som meldes i helgene, pleier å være lavere enn i ukedagene.

Samme dag i forrige uke ble det meldt om 81 nye smittetilfeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer