20 ungdommer døde på nattklubb i Sør-Afrika

17 ungdommer ble funnet døde på en nattklubb i East London i Sør-Afrika søndag morgen, og ytterligere tre døde på sykehuset, opplyser lokale myndigheter.

Publisert

En talsmann for politiet, Tembinkosi Kinana, bekrefter overfor avisa The Citizen funnet av 17 døde og sier at dødsårsaken ennå ikke er kjent.

– Vi mottok melding i morgentimene søndag og etterforsker nå omstendighetene rundt hendelsen. Vi ønsker på det nåværende tidspunkt ikke å spekulere, sier han.

Lederen for sikkerhetsdepartementet i provinsen Weziwe Tikana-Gxothiwe opplyser at ytterligere tre ungdommer døde etter å ha blitt kjørt til sykehus, og tilstanden for to andre er kritisk.

Daily Dispatch skriver at noen av de døde lå på dansegulvet på den provisoriske nattklubben Enyobeni Tavern, men andre satt døde i stoler og ved bordene.

Alt tyder på en eller annen form for forgiftning og ikke på at de døde fordi det oppsto panikk og trengsel, skriver nettavisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer