19 pakker kokain funnet skylt i land på strand i New Zealand

Kokain til en verdi av flere millioner dollar har blitt skylt til land i New Zealand. Politiet ber folk levere inn pakkene hvis det dukker opp flere.

Publisert

Pakkene ble skylt i land på Bethells Beach på vestsiden av Auckland. Talsperson Colin Parmenter i politiet bekrefter at de 19 pakkene inneholder kokain, og han sier politiet anslår at beslaget er verdt rundt 2 millioner dollar.

Lokale medier melder at pakkene var innbundet i netting, og det blir anslått at de har vært lenge i vannet fordi skjell hadde festet seg på dem.

– Det er en liten sjanse for at flere pakker vil dukke opp på stranden, og vi ber om å bli kontaktet umiddelbart hvis det skjer, sier Parmenter.

Han legger til at politiet de neste dagene vil følge nøye med på om flere pakker dukker opp.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.