19 døde i motorveiulykke i Mexico

Minst 19 mennesker mistet livet og tre ble skadd da en lastebil kjørte inn i en rekke biler ved en bomstasjon på en motorvei øst for Mexicos hovedstad.

Publisert

Ulykken skjedde midt på dagen lørdag, på den 110 kilometer lange motorveien som går mellom Mexico by og Puebla. Noen av kjøretøyene tok fyr i sammenstøtet.

– Da lastebilen passerte bomstasjonen, kjørte den inn i seks kjøretøy, noe som forårsaket at 19 personer døde og tre ble skadd. Sjåføren var blant de omkomne, heter det i en uttalelse fra landets føderale veimyndighetsorgan Capufe.

Bremsene på lastebilen, som fraktet ingredienser til sjampoproduksjon, sviktet angivelig før kjøretøyet kjørte inn i bomstasjonen og deretter inn i de seks kjøretøyene på stedet.

Videoopptak i sosiale medier viser noen av kjøretøyene omsluttet av flammer, mens andre biler nær bomstasjonen var fullstendig ødelagt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer