18 personer skadd i haglstorm i Italia

18 personer er fraktet til sykehus i den italienske I havnebyen Pescara etter at byen ble hardt rammet av uvær med hagl store som appelsiner.

Publisert

Det opplyser ansatte ved akuttmottaket ved sykehuset i byen til det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Flere av de skadde har fått sår som må sys, og mange har fått skader i hodet. Pescare ligger ved Adriaterhavet, i provinsen Abruzzo øst i landet.

Haglvær har også herjet i byen Venafro, der flere vinduer og frontruter på biler har blitt knust. Venafro ligger i Isernia-provinsen i det sentrale Italia.

Samtidig har det sørvestlige Sicilia blitt rammet av en skog- og buskbrann. I feriebyen San Vito Lo Capo kunne 750 turister vende tilbake onsdag etter at de kvelden før måtte evakuere via sjøveien for å unnslippe flammene.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.