17-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo

En 17 år gammel gutt er pågrepet og mistenkt for å knivstukket en jevnaldrende gutt på Mortensrud i Oslo onsdag ettermiddag.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen på Mortensrud i 15.45-tiden onsdag ettermiddag.

– Fornærmede hadde fått noen stikkskader og blødde en del. Han fikk tilsyn av ambulanse og ble kjørt til sykehus. Han er ikke alvorlig skadd, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB.

Etter noen timen pågrep politiet en mistenkt gjerningsperson ved Oslo S. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Den mistenkte 17-åringen er kjørt til arresten og vil avhøres om forholdet, opplyser politiet.

– Mye tyder på at de kjenner til hverandre og har en form for relasjon fra tidligere, sier Solberg.

Politiet har registrert 21 knivstikkinger fra 1. januar til 25. februar i hovedstaden i år, mot 11 i samme periode i fjor, ifølge NRK. Med onsdagens knivstikking blir tallet 22.

– Vi ser ikke hendelsen i sammenheng med andre knivstikkinger i Oslo den siste tiden. Dette er en enkeltstående hendelse, sier Solberg til NTB.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.