16 leiligheter i brannblokka på Fjell mangler innboforsikring

Beboerne i 16 leiligheter har ikke innboforsikring og risikerer å miste alt uten mulighet for erstatning, etter brannen i boligblokka i Drammen sist onsdag.

16 leiligheter i brannblokka på Fjell mangler innboforsikring
Publisert

– Vi begynner nå å få en god oversikt over beboerne og deres forsikringer, samt at de har et annet sted å bo i etterkant av brannen. Per mandag kveld har 104 av beboerne innboforsikring, seks har vi foreløpig ikke oppnådd kontakt med og 16 innehar ikke innboforsikring, sier Katrine Christiansen, leder for Nav Drammen, til Drammens Tidende.

Men hvor mange av disse 16 leilighetene som er helt eller delvis ødelagt av brannen, er Nav ikke sikre på ennå. Totalt er 326 beboere folkeregistrert i blokka.

Virksomhetsleder Tanja Vatnås ved Blå Kors Drammen forteller til Drammens Tidende at de når jobber med å hjelpe familiene uten innboforsikring.

Bygget er sperret både av hensyn til sikkerheten og til etterforskningen. Akkurat nå bor de fleste beboerne på hotell i Drammen, ifølge avisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer