156 nye coronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 156 coronasmittede i Norge. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke og 269 færre enn dagen før.

76 coronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var fire færre enn dagen før. Bildet er fra intensivavdelingen på Oslo universitetssykehus Rikshospitalet i november i fjor. Foto: Jil Yngland / NTB
76 coronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var fire færre enn dagen før. Bildet er fra intensivavdelingen på Oslo universitetssykehus Rikshospitalet i november i fjor. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

I Oslo ble registrert 36 nye coronasmittede. Det er to færre enn samme dag for en uke siden.

Ved midnatt natt til søndag var det i alt registrert 66.392 coronasmittede personer her i landet siden utbruddet startet for nesten ett år siden. Det viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 1.739 nye smittetilfeller i Norge. 3,5 millioner coronatester er til nå utført her i landet.

76 coronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var fire færre enn dagen før. Fredag hadde nesten 222.000 personer fått første dose av koronavaksinen, og vel 66.000 hadde fått dose nummer to.

Til sammen er 592 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast. 64 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge det siste året.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer