Partileder Kjell Ingolf Ropstad taler til KrFs landsstyre på Økern i Oslo fredag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Partileder Kjell Ingolf Ropstad taler til KrFs landsstyre på Økern i Oslo fredag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Vis mer

Budsjettlekkasje

150 millioner budsjettkroner til kamp mot slaveri

Regjeringen kommer neste år til å sette av 150 millioner kroner til et eget bistandsprogram for å bekjempe menneskehandel og vår tids slaveri.

Publisert

KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad hadde med seg budsjettlekkasjen da han talte til partiets landsstyre fredag.

– Vi skal lage et eget bistandsprogram for å bekjempe vår tids slaveri. Vi setter av 150 millioner kroner neste år, sa Ropstad.

– Jeg håper det betyr at enda flere mennesker kommer ut av slaveri. At det forebygger at de havner i kyniske bakmenns klør og blir utnyttet på det groveste, sa Ropstad.

Statsbudsjettet legges fram 7. oktober.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.