15-åring siktet for drapsforsøk på 14-åring i Oslo

Politiet har siktet en 15 år gammel gutt for drapsforsøk etter at en 14-åring ble påført alvorlige stikkskader under en slåsskamp på Lindeberg i Oslo.

Innsatsleder Arve Røtterud ved Lindeberg skole etter et slagsmål med flere unge personer involvert. Foto: Heiko Junge / NTB
Innsatsleder Arve Røtterud ved Lindeberg skole etter et slagsmål med flere unge personer involvert. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet rykket ut etter meldinger om slåsskamp på Lindeberg senter mandag klokka 11.30. En gutt på 14 år ble senere funnet på en buss ved Furuset senter.

– Det var en ung gutt på 14 år som ble sendt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand, sier kriminalleder Morten Kalhagen i Oslo politidistrikt til NTB.

Like før klokka 14 meldte politiet at en ungdom var pågrepet for hendelsen. Politiet opplyser mandag kveld til NTB at dette er en 15 år gammel gutt, som mandag kveld sitter i avhør hos politiet. 15-åringen er siktet for forsøk på drap.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer