15-åring ble skutt i Oslo i helgen – 19-åring siktet

En 15 år gammel gutt ble sendt til sykehus etter å ha blitt skutt i Oslo sent lørdag kveld. En 19 år gammel mann er siktet i saken, men er ennå ikke pågrepet.

Publisert

Den skadde 15-åringen er utenfor livsfare, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

Det var like før midnatt natt til søndag at politiet fikk melding om skytingen, som skjedde på Godlia/Trasop. Ett eller flere skudd ble avfyrt, opplyste politiet til NTB.

15-åringen var våken og bevisst da han ble fraktet til sykehus.

– Politiet har jobbet med hendelsen siden vi fikk melding. Det er sikret tekniske spor og gjennomført flere vitneavhør. Etterforskningen har pågått gjennom helgen. Saken etterforskes som drapsforsøk. En ung mann på 19 år er siktet i saken. Han er per nå ikke pågrepet, heter det i pressemeldingen.

Etterforskningen er fremdeles i en innledende fase, opplyser politiet, som sier det er for tidlig å si noe om motiv og foranledning. Politiet har avhørt flere vitner i saken.

– Ut fra den informasjonen politiet har nå, knyttes ikke hendelsen til tidligere alvorlige hendelser eller kjente konflikter, heter det videre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer