14-åring kjørte fra politiet i Sverige

En bil kjørte fra politiet i Skåne og ville ikke stanse etter oppfordring fra politiet. I bilen satt en 14 år gammel sjåfør og tre passasjerer på 15 år.

Publisert

En politipatrulje som kjørte i Broby onsdag kveld, fikk klokken 20.51 øye på en bil med fire personer i. Politiet kjente igjen en eller flere av dem og oppfordret dem til å stanse. Det hadde de ikke planer om.

– Føreren valgte å forsøke å kjøre fra politibilen, sier Fredrik Bratt ved politiets operasjonssentral til Kristianstadsbladet.

Om lag 8 kilometer senere, i Sibbhult, stoppet sjåføren bilen.

Guttene ble overlatt til sine foresatte etter hendelsen. Den 14 år gamle sjåføren mistenkes for ulovlig kjøring og medpassasjerene mistenkes for brudd på narkotikaloven.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.