129 nye koronasmittede registrert i Oslo siste døgn - 363 i Norge

Det er registrert 129 smittede i Oslo siste døgn. Det er 54 mindre enn gjennomsnittet de foregående syv dagene, som var på 183 smittede per dag.

Det siste døgnet er det registrert 363 koronasmittede i Norge. Det er 181 færre enn dagen før og 225 flere enn for en uke siden. Foto: Marit Hommedal/NTB
Det siste døgnet er det registrert 363 koronasmittede i Norge. Det er 181 færre enn dagen før og 225 flere enn for en uke siden. Foto: Marit Hommedal/NTB Vis mer
Publisert

Det er samtidig 39 mindre enn gjennomsnittet de foregående 14 dagene, som var på 168 smittede per dag.

Antall smittede siste døgn er 98 færre enn dagen før.

Samme dag forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller.

Det blir generelt sett registrert færre smittede i helgene enn i ukedagene. Det betyr derfor ikke nødvendigvis en nedgang i nye smittetilfeller, men skyldes både at færre tester seg og at noen laboratorier ikke analyserer prøver i helgene.

181 færre på landsbasis

Det siste døgnet er det registrert 363 koronasmittede i Norge. Det er 181 færre enn dagen før og 225 flere enn samme dag i forrige uke.

Ved midnatt natt til søndag er det registrert 74.546 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.484 nye smittetilfeller i Norge. 3,9 millioner koronatester er til nå utført i landet.

138 koronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det var 18 flere enn dagen før.

Til sammen er 632 koronasmittede personer døde i Norge siden mars 2020, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer