119 nye smittede det siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 119 coronasmittede i Norge, 24 av dem i Oslo. Det er 51 færre enn dagen før og 54 færre enn samme dag i forrige uke.

En mobil teststasjon for covid-19 er plassert på Stovner. I den bydelen i Oslo som har høyest registrert koronasmitte. Foto: Terje Bendiksby / NTB
En mobil teststasjon for covid-19 er plassert på Stovner. I den bydelen i Oslo som har høyest registrert koronasmitte. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 64.772 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

I Oslo er det registrert 24 nye smittede det siste døgnet. Det er under halvparten så mange som for en uke siden og 40 færre enn snittet den siste uken.

De siste sju dagene er det registrert til sammen 1.806 nye smittetilfeller i Norge. 3,4 millioner coronatester er til nå utført her i landet.

91 coronapasienter var søndag innlagt på sykehus. Det var seks flere enn dagen før.

Til sammen er 582 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64,3 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer