110 gjester tatt på fersken på ulovlig restaurant

Fransk politi har bøtelagt 110 personer som spiste og drakk ulovlig på en hemmelig restaurant i Paris fredag kveld og dermed brøt de strenge restriksjonene.

Paris. (Foto: Reuters/NTB)
Paris. (Foto: Reuters/NTB) Vis mer
Publisert

Politiet ble varslet av naboer som reagerte på støy fra innsiden av en restaurant som burde ha vært stengt, slik myndighetenes koronarestriksjoner tilsier.

Da politiet kom til stedet, fant de over 110 personer som koste seg med god mat og vin, blant annet kaviar og champagne. Gjestene hadde betalt 220 euro, over 2.200 kroner, hver for å delta på den illegale middagen. Samtlige gjester ble bøtelagt mens restauranteieren ble pågrepet.

Tidligere på dagene skjedde en lignende hendelse i Saint-Ouen utenfor Paris der 62 gjester ble bøtelagt og eieren pågrepet.

Frankrike er inne i en ny, omfattende periode med nedstengning for å bremse smittetrykket. Samtidig har alle barer og restauranter vært stengt i fem måneder.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer