103 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus

Mandag var 103 coronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på åtte pasienter fra dagen før.

Pandemilabben på Ullevål sykehus er landets største. Her jobber et titall labmedarbeidere med å analysere tusenvis av coronaprøver fra store deler av Oslo og Østlandsområdet hver eneste dag. Foto: Heiko Junge / NTB
Pandemilabben på Ullevål sykehus er landets største. Her jobber et titall labmedarbeidere med å analysere tusenvis av coronaprøver fra store deler av Oslo og Østlandsområdet hver eneste dag. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

17 av pasientene får respiratorbehandling, og 36 ligger på intensivavdeling.

Det er tre færre på respirator og like mange på intensivavdeling som dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt mandag. 95 av coronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, fire er innlagt i Helse vest, tre er innlagt i Helse Midt-Norge, og én er innlagt i Helse nord.

35 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, og én er innlagt hos Helse vest.

Siden februar i fjor har 122.414 personer fått påvist coronasmitte her i landet, viser mandagens foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer