Slik bør man ikke taue en bil

Lær av andres feil (og le deg skakk mens du gjør det).

(upublisert) Opprettet
Det er irriterende når bilen står og må taues, og bedre blir det ikke når tauingen går så til de grader galt. Og det gjør det selvsagt i videoene under. Heldigvis blir ingen personer skadet, men det spørs om bilene noensinne ble kjørbare igjen. Her står bilen fast i ei snøfonn og noen (hjelpsomme?) karer kommer til for å få bilen løs. Det gjør de, men kanskje ikke helt på riktig måte. http://www.sol.no/klipps/video/de_skal_bare_trekke_bilen_vekk_fra_snoen   Dette må vel kalles omvendt starthjelp. Stakkars eieren av den lille røde ... http://www.sol.no/klipps/video/starthjelp_i_polen   Uflaks med bil hører jo ikke bare vinteren til. Her har uhellet vært ute og de skal få bilen opp av dammen igjen. Kunne det gått verre? http://www.sol.no/klipps/video/hvordan_bor_man_ikke_dra_opp_bilen_fra_en_dam   Se flere bilvideoer på Klipps og kjør pent!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.