Slik blir du enkelt kvitt dugg i bilen

Slik blir du enkelt kvitt dugg i bilen

Alt du trenger er en sokk og litt kattesand.

(upublisert) Opprettet 1. Kattesand


  Dette trikset er like enkelt som det er effektivt. Alt du trenger er kattesand og en sokk. Putt en generøs mengde silica kattesand i sokken og knyt igjen. Kattesanden vil da absorbere fukt i bilen. Resultatet vil bli synlig etter bare et par dager.

  Pass på at sokken med kattesand ikke ligger løst i bilen når du kjører. Løse gjenstander kan nemlig være dødelige. 2. Barberingsskum


  Smør barberskum på hele bilruta. Tørk så av slik at ruten ser ren ut. Det vil da dannes en tynn hinne på ruta som hindrer duggen i å feste seg.

  Vær nøye med å ikke bruke vann når du fjerner barberskummet, da vaskes barberskumfilmen av. Dette trikset må altså utføres før selve duggen inntreffer. Du får også kjøpt antiduggprodukter som kan gjøre samme jobben. 3. Hold ruta ren


  Ja, det er kjedelig, men det kan faktisk sørge for at du opplever mindre duggproblemer når du skal ut og kjøre. Vasker du ruta di innvendig med varmt vann og salmiakk fjerner du fettfilmen og fukten får ikke satt seg, skriver VG.
Legg til sol_no på SnapChat
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer