Vis mer

Sjåføren tok en råsjanse. Det burde han ikke gjort

Dramatisk video.

(upublisert) OpprettetDet var onsdag at den 56 år gamle bilisten av ukjente grunner fant ut at han ikke ville vente på at foldebroen i byen Bruinisse i Nederland skulle lukke seg. Han kjørte gjennom sperringene og lot det stå til med et hopp tatt rett ut av en actionfilm. Men i motsetning i Hollywood endte ikke dette bra.

Bilen traff brokonstruksjonen og endte i kanalen. Bilisten kom i utgangspunktet uskadet ut fra bilen, men da han skulle karre seg tilbake på land, ble han truffet av en bølge og sendt rett inn i bryggekanten.

Ifølge politiet ble han raskt plukket opp av en båt i nærheten og fraktet til sykehus med flere ribbeinsbrudd og en punktert lunge.

De melder også at de etterforsker hendelsen.

Levert av 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.