Sjåføren gjør en gigablemme. Så blir det bare verre, og verre ... og enda verre

Hvordan i alle dager er det mulig?

(upublisert) Opprettet
Hva i alle dager det sjåføren i videoen over driver med?
Det skorter ikke på ville bilvideoer på nettet, men dette må være noe av det drøyeste vi har sett. Og det later jo aldri til å ta slutt. Klippet er fra parkeringskjelleren på kontorbygget Höfðatorg i Reykjavik, og dokumenterer visst en ekstra dyster dag i 2011.  Det ble likevel ikke kjent for offentligheten før i går, da bestyrer Albert Ómar Guðbrandsson la det ut på Youtube. - Vi har blitt spurt utallige ganger om å publisere den, og har endelig gjort det etter å ha fått juridisk hjelp. Vi vegret oss litt for å legge den ut, men følte dette var noe folket fortjente å se, forteller han til nettstedet Vísir.is. Guðbrandsson hevder at ingen ble skadd utenom porten - som skal ha kostet nærmere 300 000 norske kroner å fikse. Bilen var det nok bare å skrape ... Årsaken til de mildt sagt spesielle kræsjene står det ingenting om.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.