Politiet: - Du er nominert som byens verste sjåfør

Uheldig kvinne fanget på kamera.

(upublisert) Opprettet
Et overvåkningskamera fikk med seg begivenhetene da en kvinne skulle kjøre ut av en parkeringsplass i Calgary i Canada. Kvinnen starter med å bulke en parkert bil, men problemene stopper ikke der.

Se videoen:

Videoen har blitt sett av over tre millioner siden den ble lastet opp på Youtube for noen dager siden. Også Calgary-politiet, ved Jeremy Shaw, har delt videoen. På Twitter skriver politikonstabelen: - Jeg nominerer deg som Calgarys verste sjåfør. Og ja, vi har allerede startet «hit and run»-etterforskning. Politiet fikk senere tak i kvinnen og ga henne en bot på 115 dollar, drøyt 800 norske kroner, for «utrygg rygging», skriver lokalavisa Calgary Sun.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.