Pass opp! Her er Islands verste sjåfør

Bilist i boxer'n skulle rygge seg ut av en kinkig situasjon.

(upublisert) Opprettet
En overvåkningsvideo fra et parkeringshus på Island hvor man kan se en overivrig og lettkledd bilist prøve å rygge gjennom en port i garasjen assistert av en kvinne. Albert Ómar Guðbrandsson, som eier parkeringshuset, forteller at hendelsen skjedde for over tre år siden, men først havnet på nettet i høst. – Vi har blitt spurt flere ganger om å legge ut videoen, og vi bestemte oss for å gjøre det etter at saken hadde vært innom rettssystemet. Vi ville ikke legge den ut tidligere, men vi følte at publikum skulle få se dette, sier Guðbrandsson til den islandske avisen Visir. Guðbrandsson var selv ikke tilstede da hendelsen inntraff, men fikk meldinger av politiet at ingen pådro seg alvorlige skader etter sammenstøtet. – Jeg tror skadekostnadene havnet på rundt fem millioner islandske kroner (i underkant av 300.000 norske kroner), sier han.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.