Nei, det er ikke et fly. Det er Yves (55)

Okei, folkens: framtiden er offisielt her.

(upublisert) Opprettet
Så ser det ut til at en av menneskets inderligste drømmer er i ferd med å gå i oppfyllelse. For det er vel ikke bare Ikaros som har drømt om å fly med vinden blåsende gjennom håret? I den utrolige videoen øverst ser du Yves Rossy på en flyvetur i Dubai, med en hjemmelagd rakettryggsekk som får det meste av ekstremsport til å blekne. Den 55-årige sveitsiske piloten, som bare kalles jetman, har satt flere verdensrekorder og anses for å være verdens største autoritet på ryggmonterte flyvemaskiner. Utstyret er klassifisert som et fly hos det amerikanske luftfartsverket og krever dertilhørende sertifikat og erfaring. Men kanskje blir det allemannseie en dag?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.