Vis mer

Ikke parker feil i Russland – da kommer «taue­bi­len fra helvete»

Slår bokstavelig talt kloa i feilparkert bil.

(upublisert) Opprettet


I slutten av februar ble forferdede russere vitne til en tauebil litt utenom det vanlige i byen Vladimir. Et ukjent kjøretøy stoppet midt i gata og plutselig steg en svær klo opp av lasteplanet.

Med den tok kjøretøyet tak i en feilparkert bil. Det ser ut til at bilen ikke har bakhjul og at forhjulene heller ikke er i beste stand. Det er kanskje grunnen til at det ikke var en tradisjonell tauebil som kom og hentet den.

Se også denne: Hun lar seg ikke stanse av en ussel hjullås

Vi vil gjerne kalle dette kjøretøyet for «tauebilen fra helvete», for det kan ikke være mye hyggelig å bli møtt av denne når du har tatt en spansk en og parkert ulovlig på handikapplassen fordi du bare skulle en kjapp tur innom butikken.

Når du først får tilbake bilen din har den hull i vinduer og tak etter den svære kloa... Nei, denne vil vi ikke ha til Norge.

Se også denne: Han nekter å la bilen bli tauet bort

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.