– I­dio­ter! Kom dere bort fra skinnene!

Entusiastene enser ikke toget.

(upublisert) Opprettet
  Man trenger ikke være fem år for å synes at store tog er moro. Disse togentusiastene hadde møtte opp ved skinnene i Cheyenne i USA for å få med seg det ikoniske damplokomotivet «Big Boy» UP 4014, som ble fraktet mellom to godslok. Med det mektige skuet var det flere togentusiaster som glemte alt av omgivelsene rundt seg.

Ignorerte toghorn

De sto alt for nære skinnene og selv ikke det øredøvende toghornet klarer å få oppmerksomheten deres. Et slikt godstog kan bruke nærmere en kilometer på å stanse, så lokføreren hadde ingen andre muligheter enn å hive seg over hornet. Mannen som filmet opptrinnet, Leif Leppala, utbryter til slutt: – Idioter! Kom dere bort fra skinnene! En gutt var så oppslukt i mobilkameraet at han ignorerte alle advarsler, men i siste sekund ble han løftet i sikkerhet. Gutten virket å være helt upåaktet av både toghorn, skrik og de andre entusiastenes tordentaler. Også etter at han ble løftet bort, fortsatte han å filme som om ingenting hadde skjedd.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.