Har sjåfø­re­ren gått fullstendig fra vettet?

Ikke prøv dette om du ikke er stødig på hånden.

(upublisert) Opprettet
Det er nesten så man ikke tror det man ser. En sjåfør prøver å få en bil ombord på et lasteskip ved å krysse vannet kun ved hjelp av to stusselige planker. Og bare det å få bilen på plankene viser seg å være vanskelig for den dumdristige sjåføren, skriver Daily Mail. En rekker personer, som man kan høre skriker i bakgrunnen, ble vitne til det høyst dramatiske stuntet. Nesten umiddelbart etter at sjåføren får plassert bilen på plankene kan man se de bøye seg grunnet den tunge bilen. Plankene ser ut til å kunne knekke når som helst, mens sjøfareren fortsetter sin utrolige ferd over vannet. Hvordan det hele ender kan du se i videoen øverst i saken. Det er ikke kjent hvor hendelsen fant sted, men etter at videoen ble lastet opp på YouTube har den fått over én million visninger.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.