Fireåringen får bli med faren på en biltur han sent glemmer

- Ikke farligere enn akebrett, hevder sjåføren.

(upublisert) Opprettet
  Den fire år gamle sønnen til Toxa Avdeev gauler i skrekkblandet fryd når han får bli med faren på kjøretur. I en hissig Subaru Impreza freser de to russerne rundt en lukket bane så hjulene hviner, og den lille gutten ser ut til å nyte turen. På slutten av ferden gir han i hvert fall faren tommelen opp og en high five. I klippet øverst på denne sida ser du Avdeev-enes glimrende reaksjon, som også fått seere til å stille spørsmålstegn ved sikkerheten.

- Ikke farligere enn akebrett

- Søt unge, dum dum far. Det er farlig og uansvarlig. Du satte et lite barn i forsetet, alle slags ting kunne ha skjedd. Hva om du mistet kontroll? spør brukeren Miss.Shawnda.B. Toxa og sønnen filmet en lignende video i fjor, som du kan se nederst på denne siden. I den anledning forklarte sjåføren også hvilke sikkerhetstiltak han tar. - Dette er ikke farligere enn å kjøre akebrett. Maks 60 kilometer i timen og ingen andre biler. Airbagen var også deaktivert, forklarteAvdeev i kommentarfeltet for den forrige Youtube-videoen med de to. Her i Norge har kappkjøringskulturen særlig dreid rundt rally, og som resultat har mange norske kjendiser fått en heseblesende tur i passasjersetet på lignende biler som Avdeevs. Se for eksempel hvor vettskremt Are Sende Osen ble av å sitte på med Petter Solberg.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.