Det kunne gått riktig galt for disse sjåførene

Utrolig at det ble fanget på film.

(upublisert) Opprettet
Det er vanskelig å finne bedre eksempler hvor uttrykket englevakt er mer dekkende. Sjåførene i klippene under har tilfeldigvis plassert et kamera på dashbordet og fanger disse utrolige øyeblikkene på film. Heldigvis ser det ut til å gå bra for samtlige.   Bilen foran sjåføren under mister plutselig kontrollen på glatt føre. Så kommer det en møtende lastebil i motgående kjørefelt ... http://www.sol.no/klipps/video/det_var_virkelig_pa_hengende_haret   Her har vi en sjåfør som virkelig har dobbelt flaks. Utrolig at det går bra! http://www.sol.no/klipps/video/denne_sjaforen_har_dobbelt_flaks   Sjåføren under var kanskje ikke 100 % fokusert under denne kjøreturen, men kan takke høyere makter for at det gikk som det gikk. http://www.sol.no/klipps/video/en_utrolig_heldig_sjafor   Her er det noen som kan prise sin lykkestjerne. Lastebilen har mistet kontrollen i motgående kjørefelt og det er på vei mot full krasj. Flaks? http://www.sol.no/klipps/video/kunne_det_vaert_naermere   Du har sikkert hørt det før, men det kan ikke sies ofte nok: Kjør forsiktig! Vil du se flere bilvideoer? Du finner mange flere på Klipps. Har du opplevd nestenulykker på veiene? Del dine historier i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.