Fem supre moteblogger for foreldre (og barn)

Ingen grunn til å subbe rundt i slitne joggebukser, selv om foreldrejobben er hektisk. La deg inspirerer av disse bloggene!

(upublisert) Opprettet
SOLs foreldreekspert Anette Snarby er freelancejournalist og driver nettstedet Foreldremanualen. Her er hennes fem tips til foreldre som vil se fine ut!   Mamma og Herman kler seg i ull når høstlufta er kjølig. (Foto: mammaogherman.blogg.no) - Mamma og Herman er etter min mening Norges beste blogg for barnemote. Bloggen skrives av Charlott, som er frilansjournalist med bakgrunn som moteansvarlig i Dagbladet, tipser Anette. Her finner du også “Mamma make-overs”, mamma-sladder fra kjendisverden og et innblikk i hverdagslivet med familien.   Bilder og lesning til inspirasjon og glede hos Cover Kids (Foto: cover-kids.cover.dk) - Det er umulig å ignorere danskene når det gjelder barnemote, de produserer noen av de mest populære klesmerkene her til lands. Hold deg oppdatert på Cover-kids, som er dansk måneds-magasin og blogg for barnefamilier, tipser Anette. Her får du nyheter om mote og interiør, samt intervjuer med profilerte danske mødre.   Fine bilder og fine klær til ungene (foto: petitfashion.se) - I Sverige finnes det mange gode blogger om barneklær, og en av mine favoritter er Petit Fashion. Bloggen skrives av Nina Midbrink, som er designer og gründer av motemagasinet Petit Magazine. Bloggen har en fin miks av barne og mammamote.   Daglige outfitbilder, litt hverdagsliv og motetips. Velkommen til Linda K sin verden (Foto: Linda K) - En annen svensk moteblogger som jeg har fulgt i årevis, er Linda K. Linda har tusenvis av “Dagens outfit” bilder, da hun har fotografert seg selv daglig siden 2005!, anbefaler Anette. Gravide kan også finne masse inspirasjon i Flickr-fotoalbumet som inneholder antrekk-bilder fra graviditeten hennes.   Kjendisene er jo gjerne først ute med det siste. Og så kan du være nestemann. (Foto: Celebritybabyscoop.com) - Lar du deg inspirere av kjendisenes stil? Celebrity Baby Scoop har en egen “Get the look”-kategori, som viser deg hvor du får kjøpt plaggene som er observert  på superkjendisene. Her får du vite hvor Katie Holmes har kjøpt datterens sko, eller hvor du får tak i den tøffe stellevesken til skuespiller Brandon Routh.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.