Fem grunner til at barna dine er kulere enn deg

Det er vel ingen overraskelse, men det er kanskje tøft å innrømme det: Foreldre er ikke så kule som de tror. Barna deres derimot, de rocker! Bare se her.

(upublisert) Opprettet
SOLs foreldreekspert Anette Snarby er freelancejournalist og driver nettstedet Foreldremanualen. Her er hennes fem lenker for trendy barn (og deres trendy foreldre, kanskje?)  

 Kul gatemote på kule unger

- Nettsiden Minihipster.com viser «gatemote» for barn og hvordan barnet ditt kan stjele stilen til superkjendis-barna, tipser Anette. Tøffere enn deg! (Foto: Minihipster.com)  

Skandinavisk mote - også for barn

- Little Scandinavian drives av en norsk mamma i London som blogger om siste nytt av barnetøy. Skandinavisk sommermote for skandinavisk sommer - kom regn eller sol! (Foto: Lindberg SS12 / Little Scandinavian).  

Nytt og norsk på nett

- Lille Vea er en nyåpnet norsk nettbutikk med fokus på eksklusive barneklær, tipser Anette. Ekspert Anette Snarby tipser om den nye norske nettbutikken Lille Vea som selger eksklusive barneklær for kule unger. (Foto: Lille Vea)  

Svensk modellmammablogg

- I bloggen mamamini skriver en svensk modellmamma og mote og livet med sine to barn (som også tar modelloppdrag), forteller Anette. En kjole - flere stiler. Mamma og Nelli i kjole fra Acne. Hvem kler den best? (Foto: Mamamini, ps: det er storebror Villiam som har tatt bildet av mamma.)  

Disse ungene er tøffere enn deg

- Buzzfeed har 50 bilder av unger som er kulere enn deg! Det er kanskje hardt å innrømme det, men ungene dine er mye kulere enn deg. Og de er minst like rå som disse 50 hipsterne (Foto: Buzzfeed / planetawsomekid.com).   Har du tips til kule nettsider for trendy barn (og foreldrene deres)? Tips oss gjerne i kommentarfeltet. Sjekk også ut SOL Barn, er det kanskje landets artigste barneside?  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.