Vis mer

Video: Slik lager du flaggkake til 17. mai

Denne kaken er ikke så vanskelig å lage som du tror! Se hvordan i videoen som viser alt – trinn for trinn.

(upublisert) Opprettet
Citona har laget den ultimate kaken til 17.mai! Med denne lekre flaggkaken på bordet vil du garantert få oppmerksomhet. Men er den vanskelig å lage? Og hvordan går du fram?

– Det er ikke så vanskelig som det ser ut til! Jeg har laget denne videoen som viser alle trinnene, så blir det lettere å følge. Nøkkelen er en god dose tålmodighet, sier Citona.

Hun har også beskrevet fremgangsmåten i blogginnlegget, men anbefaler å følge med i videoen nedenfor isteden.

https://www.youtube.com/watch?v=vomu1ZYLAKg

Citona forklarer at kaken er laget av en red velvet kake fra Hummingbird bakery sin bok Kakedager. Den er delt i to deiger. Den ene er farget rød, og den andre blå.

– Vanlig vaniljekake fungerer nok også fint, men da får man ikke den fine, dype fargen. Red velvet kake er veldig fast, men samtidig saftig. Det gjør den til den perfekte kake å bruke til slike prosjekter som krever en del kutting og løfting.

Lykke til!

Se oppskrift på flaggkaken på bloggen til Citona Marie Rygg.

FlaggkakeRødt, hvitt og blått flagg kommer frem når du skjærer i kaken! Foto: Citona Marie Rygg.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.