Ukens mest leste: Kjøkkentjenestes brune pinner

Det er ingen tvil; juleforberedelsene er i gang. Ukens mest leste sak på SOL Mat er den fristende oppskriften på brune pinner fra matbloggen Kjøkkentjeneste.

(upublisert) Opprettet
- De aller beste julekakene, mener Kjøkkentjeneste-bloggen, og det er det tydeligvis flere som mener. Oppskriften er den mest leste på hele SOL Mat denne uken, og de aller fleste fant den via vår temaside for julekaker. Her har vi samlet julekakeoppskrifter fra matnettsteder og matblogger. Du finner gamle klassikere og nye favoritter, ta en titt og bli inspirert! Gratulerer til Kjøkkentjeneste! Del gjerne saken hvis du liker den. Vi ønsker alle brukere og bloggere en strålende første adventshelg. Blir det julebakst?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.