Turkaken i påsken: prinsessekake med fyldig vaniljekrem

Ved servering river du bare bollene fra hverandre.

– Så vanvittig digg, skriver Ina på bloggen sin Mat på bordet.

Hun har laget prinsessekake. Det vil si å sette mange snurrer med vaniljekrem sammen til en stor rund kake. Og pynte med melisglasur på toppen. 

Denne kaka er praktisk å ha med på tur, og når du skal mette mange. Ved servering river du bare bollene fra hverandre.

Når snurrene sitter sammen i en kake er de lette å frakte med seg. Ikke minst blir det mindre gris med glasuren.

– Denne rekker til 10-12 personer, forteller matbloggeren.

Ina baker snurrekaken med hjemmelaget vaniljekrem, men du kan selvfølgelig kjøpe ferdig fra butikken, hvis du vil gjøre det enkelt. Glasuren kan varieres ved å sløyfe kremost, og tilsette litt sitronsaft i melisen istedet.

– Kombinasjonen av søt gjærbakst og vaniljekrem er en innertier hos meg. Topp det hele med litt glasur, og du har en kake verdt en prinsesse, og alle oss andre! avslutter Ina.

Se oppskrift på prinsessekake på bloggen Mat på bordet.

prinsessekakeSnurrer med vaniljekrem tett i tett i en kakeform - det er turkaken sin det! Foto: Matpaabordet.no.

Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Tesla går mot klagerekord

ELBIL24.NO

Tesla går mot klagerekord

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder