Tid for asparges og pavlova

I mai vil vi ha ferske asparges og festkaker! Her er noen av våre anbefalinger for helgen.

(upublisert) Opprettet
Grønnsaksbutikkene har nå fått inn de søreuropeiske aspargesene, og enda bedre, de friske norske ... Louise, som står bak bloggen Restemat, anbefaler å lage en suppe. Hennes variant er helt uten svinn: Asparges! Noe i nærheten av årets mathøydepunkt for min del, skriver Louise. (Foto: restemat.blogspot.com) En frisk, deilig salat er også en perfekt måte å bruke asparges på. Prøv denne fra Trines Oppskrifter med nypoteter, mozzarella, rødløk og tomat: Denne retten er det jeg forbinder med sommermat, skriver Trine. (Foto: trinesoppskrifter.blogspot.com) "Alle digger en god hamburger," skriver kokken Bjørnar fra bloggen Matlidenskap. Vi er enige! Få med deg de proffe triksene du trenger for å lage hans favorittburger: Min beste hamburger er såre enkel. Det finnes nesten ingen fiksfakserier, kun kjøttdeig, tomat, sylteagurk, salat, løk og hvitløksmajones, skriver Bjørnar. (Foto: matlidenskap.blogspot.com) Hva med en lett og luftig pavlova på søndag? Camilla fra bloggen Camilla&Sverre Project synes kaken er knallgod, men mener det er viktig å følge noen tips for å få et perfekt resultat: Dette er en av favorittene til Camilla, damen bak bloggen Camilla&Sverre Project. (Foto: sverreproject.wordpress.com) Trenger du litt mer hjelp med Pavlova-bakingen, gir denne videoen deg en trinn-for-trinn-forklaring. Blir det vellykket er vårt hint at er dette en ypperlig 17-mai-kake. Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.