Svinefilet og gulrotkake

Denne helgen serverer vi svinefilet med byggrynsalat og gulrotkake med kremostglasur. Og til lørdagskos blir det lompechips!

(upublisert) Opprettet
Svinefilet er kjapt å tilberede, og smaker nydelig! Bloggen Spis Drikk Lev serverer byggrynsalat til, men du kan selvfølgelig variere tilbehøret: Denne retten tok meg femten minutter. Server godsakene på store fat, så har du mindre oppvask også, tipser Tone. (Foto: spisdrikklev.blogspot.no) En lekker gulrotkake med nøtter og ostekrem passer fint til dessert. Her er en variant fra bloggen Enestående Mat: Denne kaka er sabla god. Den klassiske krydderduften, ekstra nøttete smak fra sesamolje og valnøtter, og den fantastiske ostekremen, skriver Anne Cathrine. (Foto: enestaaendemat.no) Og som lørdagssnacks? Vi tester ut lompechips fra Veganmisjonen: Spis lompechips som snacks, alene eller med dip, eller bruk de som tilbehør til middagen, skriver Jane. (Foto: veganmisjonen.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.