Annonse

Svinefilet og gulrotkake

Denne helgen serverer vi svinefilet med byggrynsalat og gulrotkake med kremostglasur. Og til lørdagskos blir det lompechips!

Svinefilet er kjapt å tilberede, og smaker nydelig! Bloggen Spis Drikk Lev serverer byggrynsalat til, men du kan selvfølgelig variere tilbehøret: Denne retten tok meg femten minutter. Server godsakene på store fat, så har du mindre oppvask også, tipser Tone. (Foto: spisdrikklev.blogspot.no) En lekker gulrotkake med nøtter og ostekrem passer fint til dessert. Her er en variant fra bloggen Enestående Mat: Denne kaka er sabla god. Den klassiske krydderduften, ekstra nøttete smak fra sesamolje og valnøtter, og den fantastiske ostekremen, skriver Anne Cathrine. (Foto: enestaaendemat.no) Og som lørdagssnacks? Vi tester ut lompechips fra Veganmisjonen: Spis lompechips som snacks, alene eller med dip, eller bruk de som tilbehør til middagen, skriver Jane. (Foto: veganmisjonen.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder