Spareribs BBQ og grillet squashsalat

For mange er spareribs et måltid i seg selv, og tilbehør er ikke så viktig. Hvis det allikevel skulle være plass til noe mer, anbefaler vi en nydelig grillet squashsalat. Enkelt og godt.

Når man spiser spareribs må det være lov til å spise med hendene!

Gilde Spareribs BBQ:

Sørg for god varme på grillen før spareribsene grilles ca 5 min på hver side. La den ligge på svak varme eller indirekte varme i ca 10 min. Pensle på sausen mot slutten av steketiden. Tips: Bruk alumniumsfolie under kjøttet slik at det ikke brenner seg fast på grillen. Dressingen til squashsalaten passer også utmerket til kjøttet, så husk å lage nok.Dressingen til squashsalaten passer også utmerket til kjøttet, så husk å lage nok.  

Grillet squashsalat:

2 ss pinjekjerner 2 grønne squash, i skiver 1 ss rapsolje saft fra ½ sitron 1 ss olivenolje 1 hvitløksfedd, hakket 1 ss frisk mynte, hakket ½ ts salt ¼ ts pepper Fremgangsmåte: Rist pinjekjerner lett i en godt oppvarmet panne. Pensle squashskiver med rapsolje og grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Avkjøl. Bland sitronsaft, olivenolje, hvitløk og mynte til en dressing. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over den grillede squashen og dryss pinjekjernene over til slutt.

Flere grilloppskrifter:

Relatert-artikkel-Gilde-Kla burger

Sommerkoteletter med grønn nøttesalat

Gourmetburger med coleslaw og grillet potet