Snart er ikke E.C. Dahls-julebrusen trøndersk lenger

Har det noe å si hvor de lokale stolthetene lages?

(upublisert) Opprettet
I desember tappes E.C. Dahls' julebrus for siste gang i Trondheim. Fra neste år blir den trønderske lokalfavoritten produsert på Gjelleråsen utenfor Oslo, skriver Adressa. Dermed står Dahls-ølet ensomt igjen som den siste lokaldrikken som faktisk produseres i hjembyen.
– Dette er ingen gravferd. Julebrusen er et lokalt produkt, og det er nok like kjært for oss uansett om det produseres på Gjelleråsen, mener produktsjef Arne Bartnes til Adressa.Ikke samme vatten umulig med samme smak!!! Fysisk umulig!!!! Ellendig trheim utn produksjon hva er trheim? Møkkaby? svarer en leser i Adressas kommentarfelt.

Hva mener du? Er det akkurat det samme hvor de regionale stolthetene lages, eller er det meningsløst med lokalprodukter som må reise 50 mil?

  Delta i diskusjonen under, eller si din mening på SOLs Facebook-side! Dahls Julebrus var forresten et av de aller mest populære forslagene da vi nettopp spurte hvilken julebrus våre lesere elsker over alt.    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.