Slik tenner du opp kullgrillen - uten tennvæske

Grillmat med tennvæskesmak er kanskje et sommertegn, men ikke nødvendigvis av det gode slaget. Lær deg trikset som gjør kullene grillkare på rekordtid.

(upublisert) Opprettet
Dynker du grillkullene i tennvæske må du vente minst 15 miunutter før du kan tenne opp. Her er alternative opptenningsknep.

Tennbriketter

Legg noen tennbriketter blant kullbitene og tenn på dem. Du har god grillvarme etter ca 15 minutter.

Skorteinstenner eller tennrør

Kan kjøpes på jernvarehandlere og fylles med grillkull og settes oppå brennende tennbriketter på grillen. Luften som strømmer inn i røret gjør at kullet tar raskt fyr og du har grillvarme i løpet av 10 - 15 minutter.

Elektrisk grilltenner

Legges ned i grillkullet og kobles på. Varmen fra elementet tenner kullet. Kull med perfekt varme.Kull med perfekt varme. Tips fra gilde.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.